Bookmark and Share

lotto online danmark

eurolotto


Eurolotto – Sådan fungerer det og sådan kommer du med!

Er EuroLotto noget for dig? Det er absolut ikke unormalt, at danskere bruger noget af deres tid og en sjat penge af og til, på at forsøge at vinde den helt store jackpot. Rigtigt mange af jer der læser dette, vil formodentlig have prøvet lotto, et skrabelod eller lignende før og vil dermed have en idé om, hvordan det hele fungerer.

euro lotto danmark

Når jeg starter ud med at skrive Eurolotto, vil mange med det samme tænke på EuroJackpot, som er det europæiske lotto vi kender fra vores hverdag og som vi kan købe i den lokale kiosk eller lignende. Men der er andet spil, som deler denne kælenavn og bygger på et meget lig system, Euromillions. Hvor ‘vores’ Eurojackpot gerne har en pulje på omkring 50 millioner kroner eller lignende, har Euromillions en pulje der nemt sniger sig langt højere op – tænk €190 millioner.

Kæmpestore Euro Lotto præmier

Kæmpestore eurolotto præmier

Colin og Christine Weir

Den største præmie, siden spillets start i 2004, er således blevet udbetalt til Colin og Christine Weir fra Skotland, som løb afsted med hvad der svarer til ca. 1,4 milliarder danske kroner. Altså et helt absurd højt beløb, i forhold til præmierne vi ser på dansk grund. Førstepræmien i den ugentlige udtrækning runder desuden jævnligt de 100 millioner euro, hvilket svarer til godt og vel 750 millioner danske kroner.

Danskerne kan også være med!

Ulempen ved at deltage i lodtrækninger af international karakter, er naturligvis den noget lavere sandsynlighed for at tage den helt store præmie, samt den besværede mulighed for i det hele taget at blive en del af lodtrækningerne. Ikke desto mindre, er der løsninger på og argumenter for at ignorere begge dele.

For det første er der nemlig godt nok lavere sandsynlighed for at vinde, i og med at præmierne er så store som de er. Det bliver dog med de forhøjede præmier også lidt federe at deltage, da man, hvis man vinder faktisk kan leve resten af sit liv uden at røre en finger. I et dansk lotteri vinder man måske et par millioner, hvilket dybest set ikke rækker til det helt store. Så er du på for noget lidt mere spændende lotteri, er det internationale et spændende alternativ til det lotto danske spil udbyder.

I forhold til rent faktisk at deltage, er der lavet 2 forskellige services, som begge gør det simpelt for danskere at deltage. Samtidigt er det fuldkommen lovligt at være med og siderne er ligeledes lovlige, da de ikke henvender sig til danskere igennem dansk sprog.

Eurolotto.com

Din første mulighed for at være med i Euromillions og mange andre lotto spil. Eurolotto.com er generelt en meget simpel service at bruge. Alt du skal gøre er at gå ind på siden, udfylde lodsedlerne som du har lyst til at gøre det, samtidigt med at du helt selv vælger hvor mange lodsedler du ønsker at udfylde. Ønsker du bare at lave en lille indsats, kan du faktisk starte helt nede på små 3 euro, som svarer til knap 23 danske kroner.

  • Ønsker du ikke selv at klikke alle dine lykketal ind, kan du desuden blot trykke på det lille tandhjul i højre hjørne, efterfulgt af ”randomize all lines”, for at få udfyldt en spilleplade tilfældigt.
  • Når dette er gjort trykker du ”add to cart”, laver dig en bruger og betaler med dit ønskede betalingskort. Der tager stort set imod alt du måtte ønske.
  • Når dette er gjort, er du med i den ugentlige lodtrækning!

Vinnstort.com

Har du blot forståelse for en lille smule svensk, eller bare engelsk, kan der være stærke fordele forbundet med at benytte dig af denne side. Konceptet er dybest set det samme. Dog er designet en lille smule mere simpelt, hvormed det er lidt nemmere at vælge hvor mange plader man ønsker og automatisk lade systemet udfylde disse. Ligeledes virker det for mig lidt nemmere at udfylde pladerne manuelt. Ellers er der ikke ret meget andet at sige her, end at også denne side er troværdig, nem at bruge og så på det – for nogle – lidt nemmere forståelige svenske sprog.


eurolotto


En glimrende mulighed for at spille euro lotto på en simpel platform.

Nyhedsbrevet – Hør om de største jackpots, specielle tilbud og trækningsresultater!

Ønsker man at optimere sine chancer for at vinde, kan der være fordele forbundet med at deltage i de lodtrækninger, som omhandler nogle af de større puljer. Alene af denne grund, vil jeg helt klart anbefale dig at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Gør du dette vil vi, så snart vi ser en fornuftig mulighed for det, sende dig en mail med de nyeste informationer omkring storre jackpots og diverse specielle tilbud, som f.eks Vinnstort.com og Eurolotto.com af og til kører for at få flere brugere til.

Derudover gør vi også sagerne lidt mere overskuelige, ved at sende dig de nyeste trækningsresultater, så snart vi får dem imellem vores hænder. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du desuden ganske enkelt bare afmelde det, hvormed der nærmest ikke er nogen god grund til ikke at prøve det af. I hvert fald hvis store jackpots, gode deals og/eller de trukne resultater er interessante for dig.

 

Eurolotto vindertal

Herunder har vi i et så udførligt skema som vi kunne præstere, opsat ugens vindertal i Eurolotto/Euromillions. Vi ønsker dig mange gange held og lykke og håber naturligvis meget på, at du er en af de mange heldige vindere, igennem denne uges eurolotto vindertal!

Eurolottotallene er:


Eurolotto vindertal

 

Praktiske informationer

eurolotto danmarkHerunder kommer lidt praktiske informationer, som måske gør det bare en anelse nemmere for dig, at finde ud af systemet bag Euromillions. Hvis ikke, kan du med fordel skrive dig op til føromtalte nyhedsbrev eller kontakte undertegnede, hvormed vi kan give dig lidt hurtige råd.

Tidspunkt

Selve udtrækningen sker 16 eller 17 hver tirsdag og fredag, hvor dine lodder i Euromillions altså skal være købt og betalt inden. Kort herefter, vil det således være muligt at se, om du har vundet eller ej, eksempelvis ved at kigge på vores tabeller længere oppe af denne side.

Sådan spiller du Eurolotto

På en lodseddel, vælger du 5 hovednumre i intervallet 1-50. Herudover også 2 ekstra, i intervallet 1-11. Dette gør du for hver plade du køber.

Så meget vinder du

Som tidligere nævnt kan du komme op og vinde mange millioner kroner. Derudover er der dog også, som i den danske variant, mulighed for at vinde mindre præmier. Den helt store præmie får du, såfremt du på din plade både har de 5 valgte tal der bliver udtrukket og de 2 ekstratal (stjernenumre). Derudover kan du eksempelvis også blot få udtrykket 3 af dine hovedtal, hvormed du vinder ca. 17 euro (altså over 5 gange din indsats). Ligeledes er der præmier til 2 hovedtal + 1 stjerne, 1 hovedtal + 2 stjerner, 2 hovedtal + 2 stjerner og så videre.

Kort sagt: Dansk lotto med et gigantisk boost! Euro lotto er kendt, smart og sjovt!

Kom i gang allerede i dag og vind!

Det skal her til sidst naturligvis siges, at det ikke altid er en god idé at spille lotto og lignende lotterier. Der sidder naturligvis et firma bagved alle lotterier, som skal tjene nogle penge hjem, akkurat som de gør hos danske spil herhjemme. Dette betyder dog ikke, at det at spille med i eurolotto ikke kan være en glimrende måde at blive lidt underholdt på en gang om ugen.

Flere hundrede tusinde danskere er hver uge med i en eller anden form for lotteri, hvilket tager form i alt fra odds på fodboldkampe til et ryk i den enarmede tyveknægt, på det lokale bodega. Nogle ganske få mennesker ender af dette med at blive ludomaner, men spørger du mig er dette ligesom at sige, at folk der drikker et glas vin til aftensmaden, automatisk bliver alkoholikere.

99,9% eller lignende af alle der spiller lotto og lignende kan sagtens styre det og det kan du helt sikkert også. Bare sørg for at holde det til små beløber, som du har råd til at tabe. Euro lotto er her slet heller ikke en af synderne. Faktisk er det for de fleste bare lidt ekstra hygge i hverdagen.

Derudover er der kun at sige held og lykke med at vinde den helt store præmie, eller have sjov med det undervejs. Rigtig god fornøjelse!

Comments are closed.