Euromillions lottery online Euromillions Iceland Euromillions Norge Euromillions online Sverige Euromillions Dansk Euromillions Finland Euromillions Polska Euromillions im Deutschland Euromillions Dutch Euromillions France Euromillions IT Euromilhoes online Euromillions ESP

Bookmark and Share

';

Euromillions


EuroMillions Lottosystem!

Euromillions-lottosystem.com er dedikert for det meste til EuroMillions, et paneuropeisk lotteri og et av de mest populære lotteriene i verden. På dette nettstedet kan du også finne informasjon om andre populære lotterier, sånn som: Mega Millions, SuperEnalotto, Euro Jackpot, ElGordo og flere.

Det finnes mange alternativer som det er verdt å vurdere i med online lotterier. Vi prøver å gi den beste informasjonen og den meste innsikten som vi tror kan komme til god nytte for lotteri spillere. Lotteri wheeling er noe mange er nysgjerrige på å utforske. Du kan lære om fordelene og hvordan lotteri wheeling gjennomføres, samt hvorfor folk bruker lotteri wheeling systemet når de spiller Euromillions og andre større lotterier.

Lotteri syndikater har eksistert i en lang tid i form av venner som kommer sammen og pooler sine penger for å kunne øke sjansene sine til å vinne den store jackpotten. Internettet har revolusjonert bruken av lotteri syndikater og du kan nå få adgang til engasjerte syndikat-tjenester på nettet. De organiserer lotteri syndikater fra A til Ø, med sikte på å maksimere sjansene dine for å vinne den store lotto jackpotten og minimere problemer og hodepine for deg som spiller.

euromillions lotto online

EuroMillions Lotteri bemerkelsesverdige rekord jackpott gevinster
EuroMillions Lotteriet: Ofte Stilte Spørsmål (OSS)


EuroMilions lotteri gjennomføring

Euromillions lotteriet er et av de mest kjente lotterier og selv om det drives i Europa, som navnet indikerer, er det elsket og spilles av lotto fans over hele verden. De kjøper kuponger online, slik at de kan spille om noen av de største lotteri jackpottene i verden. Nevnte vi at Euro Millions lotto gevinster utbetales i skattfrie engangsbeløp?


Noen kaller det for Euro Lotto, men vi vil holde oss ved Euro Millions. Europas yndlings lotteri ble etablert den 7. februar i 2004 med Loterías y Apuestas del Estado i Spania, Camelot i Storbritannia og Francaise des Jeux i Frankrike og den aller første trekningen fant sted i Paris fredag den 13. februar samme år. Kort tid etter gikk statlige lotterier fra både Østerriket, Belgia, Irland, Luxembourg, Portugal og Sveits med i Euro Millions. Dette økte potensialet betydelig på større jackpotter og den første trekningen, der alle 9 nasjoner deltok, var den 8. oktober, 8 måneder senere.

Hvordan fungerer EuroMillions lotteri - Hvordan spiller jeg i Euro Millions lotteriet?

Når du spiller Euro Millions trenger du bare å velge dine 5 vinnertall fra en skala fra 1 til 50, med 2 tilleggstall, kalt for Lucky Stars. Disse lykketallene trekkes fra sin egen pool av 11 tall. En kombinasjon av disse syv lottotallene utgjør en linje eller en oppføring.
Euro Millions lotteri trekningen tar 5 tilfeldig trukket lotto tall fra en pool med alle de 50 ballene og etterpå er Lykke Stjernene trukket, men de er hentet fra deres egen pott. Resten er enkel, hvis du valgte de sju lotto tallene som ble trukket har du vunnet EuroMillions lotteri jackpott premien!

EuroMillions Lotteri Supertrekning

EuroMillions lotteri Supertrekning er et spennende tillegg til dette populære lotteri spillet. Euro Millions Supertrekning er en egen lottotrekning der jackpott gevinsten er satt til på et garantert beløp. For eksempel, akkurat nå er minimum jackpott for Euromillions € 15 millioner. Supertrekningen starter ofte på € 100 millioner (noen ganger på € 130 millioner) uavhengig av den neste estimerte jackpotten.

EuroMillions Supertrekninger holdes vanligvis to ganger i året, men det finnes ikke noe bestemt mønster for nøyaktige datoer eller frekvens. Dette er for å opprettholde overraskelse elementet for lotteri spillerne. EuroMillions supertrekninger er ofte sammenfallende med spesielle anledninger sånn som årsdagen for Euromillions eller når det ble gjort endringer på EuroLotto reglene. Andre spesielle anledninger kan være innføring av en ny 13. premie tier, tillegg av "Lucky Stars" tall eller innføring av den nye Tirsdags trekningen.

Euromillions Norge

Euro Millions lotteri regelendringer i 2011

Spillere av EuroMillions lotto så flere regelendringer i sitt favoritt lotteri for ikke så lenge siden.
Den mest nyhets verdige endringen, og en grunn til feiring i seg selv, var Tirsdag Euromillions trekningen. Denne nye ukentlige lottotrekningen dobler sjansene dine for å vinne Euromillions - så å si, spillere har nå to sjanser til å vinne i Euro Lotteriet hver uke, hele året. Det gjør til sammen 104 Euromillions trekninger hvert år når du teller den nye Tirsdag Euro Millions trekningen med og den gode gamle EuroMillions fredags lottotrekningen.

Andre regelendringer, som involverte EuroMillions lotteriet, så dagens lys på samme tid. Tilleggs tallene, kjent som Lucky Stars, fikk to nye venner - og det totale numre av 9 ble 11. En ekstra ny 13. premie tier ble innført, hvor spillere kan vinne rundt £ 3 hvis de har det som samsvarer de to viktigste tallene, uten å ha noen Lucky Stars lykketall!

Fra og med 10. mai går 8,6 % av premiepotten til et spesielt "Booster Fund". Dette fondet kan, som navnet tilsier, brukes til å øke EuroMillions jackpottens førstepremie.
Hovedsaklig er dette gode nyheter for lotteri spillere fra hele verden. Endringene vil gi dem muligheten til å spille EuroMillions mer regelmessig og åpner døren for hyppigere rollovers, som igjen fører til større jackpott premier! Apropos lottogevinster, det er nå 13 forskjellige nivåer av Euro Millions premier som selvsagt alle kan vinne, to ganger hver uke.
Noen mennesker takler regelendringer bra, mens andre frykter de. I dette tilfelle, hvor EuroMillions lotteri reglene ble endret, virket det som om spillere gledet seg over endringene dersom EuroMillions spillet ble mere spennende etter endringene. Den ekstra premie jackpotten og utsiktene til større Euro Millions premie potter vil sikkert bekrefte sin popularitet med eksisterende spillere og spre sitt omdømme til nye spillere.

For å feire den nye lanseringen var den første Euro Millions tirsdag trekningen av en "mega-jackpot" anslått til £ 85 millioner.

Dianne Thompson, sjef for Camelot britiske lotterier, sa: "Siden EuroMillions ble lansert i 2004, har det vokst til verdens største multi-nasjonale lotteri spill".

"Det har virkelig fanget publikumet, skapt mange multimillion lotto vinnere, samt forsterket bidragene til gode formål."

"Disse endringene vil gjøre Euro Millions spillet enda mer spennende for spillerne - med mega-jackpot nivåer som våre EuroMillions spillere elsker, samt flere sjanser til å vinne mindre premier"

Hvordan spiller man Euro Millions lotteri på nettet?

Folk som bor utenfor de europeiske landene, som utgjør de deltakende Euro Millions nasjoner, har muligheten til å spille Euro Millions Lotteriet i gjennom nettet. En av de mest pålitelige og sikre lodd-innkjøp tjenesten er TheLotter, som er dedikert til å kjøpe EuroMillions lodd og andre lodd, og overføre gevinsten til spillerne hvor som helst i verden.

Spill EuroMillions lotteri


Euro Millions Lotto
UK lotto
El Gordo lotteriet